divendres, 22 de gener de 2016

Recollida de signatures a change.org

Petició adreçada a la nova consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz

Si us plau, signeu les dues peticions: aquesta i la que estem organitzant a les escoles. Quantes més signatures aconseguim, millor. Signa la petició de change.org.

Text de la petició:"En aquests moments tot indica que l'escola pública Miquel Martí i Pol veurà eliminada una de les dues línies de P3 a partir del proper curs 2016 – 2017.
Aquest tancament suposaria una rebaixa de la qualitat educativa i la pèrdua de llocs de feina en el sector.
Actualment, amb vint-i-cinc nens a l'aula, cada nen disposa d'una mitjana de dos minuts i vint-i-quatre segons d'atenció individual per cada hora de classe. La nostra lluita va encaminada a la millora de la qualitat de l'ensenyament tractant de rebaixar el nombre de nens per classe. Trobem injust que l'augment de la natalitat marqués un augment del nombre de nens per classe en el seu moment i que ara, amb un descens de la natalitat, en comptes de reduir el nombre de nens per aula, la mesura sigui tancar línies de les escoles públiques.
Lluitem també, per preservar la llibertat de les famílies a l’hora de triar el centre d’ensenyament dels seus fills i filles. 
T'agrairíem que fessis extensiu el missatge als teus contactes"

NO AL TANCAMENT DE LÍNIES EDUCATIVES A L'ESCOLA DE SANT FELIU DE LLOBREGAT
I dissabte 23 de gener no deixeu d'anar a la concentració a la Plaça de la Vila!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada